KOMITMEN MAKIN TINGGI, TAPI INCOME SAMA MACAM MULA KAWIN DULU...

DAH CUBA MACAM-MACAM BISNES, MODAL DAH BANYAK LEBUR... TAPI TAK KONSISTEN...

 

Masalah Duit

Anda tak keseorangan... Setiap hari di media sosial dan surat khabar; kita didengarkan dengan berita negatif tentang realiti hidup masa kini; "miskin bandar", "gaji tak cukup", "buang kerja" mahupun "padah pinjam along". Mesti sebagai ketua keluarga, kita tak mahu semua ini terjadi pada diri dan keluarga kita.

Apa tindakan kita untuk keluar daripada masalah ini?

Penyelesaian paling berkesan ialah tambah pendapatan keluarga kita. Tapi macam mana?

Daftar Ejen Coway
Daftar Ejen Coway
Hai! Assalamualaikum... Saya N Yusof. Dengan tiada modal, bisnes apa yang boleh saya mulakan? Sebelum saya jumpa dengan bisnes Coway, saya juga ada masalah yang sama dengan anda. Coway telah menambahbaik income saya & keluarga. Saya mula dapat bayar hutang lapuk dan juga menyimpan.

Dengan bermodalkan RM120 sahaja, kita akan diberikan sales kit yang sangat cantik. Perkara pertama kena buat ialah share pada jiran, kawan dan keluarga yang kita ni adalah ejen Coway yang sah! Nak tahu lagi kisah saya? Jom Daftar Ejen Coway dengan saya, dengan klik butang di bawah. :)

60134257121
60134257121
60134257121

Whatsapp N Yusof

Kelebihan Income Bersama Coway Malaysia


Lebih 300%

Purata komisyen daripada harga rental sebulan untuk ejen Part Time. Rental RM120 dapat RM596.

3 vs 15

Lebih 15 faedah ejen Full Time termasuk insentif RM800-2500 setiap bulan, trip 5 bintang dan banyak lagi.

RM 500-2,000

Insentif tambahan ejen Full Time yang konsisten 3 atau 5 jualan setiap minggu.

EPF & SOCSO

Untuk Sales Manager, overiding jualan dan gaji pokok bermula RM3,000.

BAGAIMANA COWAY BOLEH MEMBANTU SAYA MENJANA PENDAPATAN KONSISTEN?

Setiap bulan Coway Malaysia memasang 30,000 unit di premis pelanggan. Jom kita andaikan komisyen Coway setiap unit ialah RM500, maka jumlah komisyen yang dibayar ialah RM15 juta! Betul, RM15 juta sebulan!

  • 1% daripada RM15 juta ialah RM150,000
  • 0.05% daripada RM15 juta ialah RM7,500
  • 0.03% daripada RM15 juta ialah RM4,500
  • 0.01% daripada RM15 juta ialah RM1,500
Nak tak Tuan Puan, kalau saya tunjukkan cara yang paling mudah untuk merebut 0.03% daripada total RM15 juta setiap bulan? Secubit kek daripada 1 biji cek coklat yang berharga RM15,000,000!

APA KATA MEREKA YANG SUDAH UBAH KEHIDUPAN DI COWAY?

Kenapa Mesti Pilih Bisnes Bersama Coway?


RM15 Juta

Lebih RM15 juta komisyen dibayar setiap bulan kepada lebih 7,000 ejen seluruh Malaysia.

RM 3000

Purata pendapatan yang dibuat oleh ejen Coway dengan minima 5 jualan sebulan.

Sistematik

Setiap order akan diproses, dipasang dan diservis oleh jabatan yang berkenaan.

RM120

Pendaftaran seumur hidup akan diberi beg, sales kit, flyers, booklet dan laman web bernilai RM260.

ANTARA TUGAS-TUGAS SEORANG EJEN COWAY ADALAH:

Macam saya mention kat atas tadi, seorang ejen atau Health Planner (HP) cumalah menguruskan order daripada prospek sahaja. Sekarang lebih senang untuk berurusan kerana customer boleh beli terus melalui Coway Mall kita. Tak perlu mintak IC dan Kad Bank di Whatsapp lagi!

POTENSI INCOME RM3,000 SEBULAN (CONTOH: VILLAEM 2)

Berapa jualan yang perlu saya buat sebulan untuk dapat "dream income" atau "side income" saya? Katakan nak income RM3,000 sebulan sebagai ejen Coway. Kongsi kepada 10 prospek tentang kebaikkan penapis air Coway, pastikan 5 orang beli pada bulan ini. Jadi, gaji pada bulan depan ialah RM3,000.

ANGGARAN GAJI FULLTIME/HYBRID
UNIT SEBULANKOMISYEN (RM)BONUS (RM)JUMLAH (RM)PASIF X 12
31,680+ 8002,48069
51,960+ 1,0002,960115
74,508+ 1,3005,808160
106,720+ 1,9008,620229
1510,920+ 2,50013,420343
ANGGARAN GAJI PART TIME
UNIT SEBULANKOMISYEN (RM)BONUS (RM)JUMLAH (RM)PASIF X 12
31,680+ 01,68069
51,960+ 01,960115
74,508+ 04,508160
106,720+ 06,720229
1510,920+ 010,920343
NEW JOIN PAYBACK & INCENTIVE
UNIT SEBULANPAYBACKINCENTIVETOTAL REWARD
2-3120120120
4120300420
> 5120500620

Daftar Sekarang & Anda Dapat...


15 Faedah

Grab kesemua bonus untuk ejen Full Time pada bulan PERTAMA anda join.

RM 500

Bonus pada bulan ke-4 dengan jumlah 10 sales dan hadir kelas orientasi.

SEA's Trip

Layak ke percutian di Thailand, Indonesia atau Filipina pada bulan ke-7 dengan total 15 sales.

Tools

Saya akan beri anda marketing tools; mini website, quotation generator dan banyak lagi.
Daftar ejen Coway sekarang! Apa tunggu lagi, call atau Whatsapp saya sekarang untuk mendaftar. Kalau masih ada soalan, boleh tekang butang Whatsapp berwarna hijau untuk tanya saya soalan lebih lanjut.

60134257121
60134257121
60134257121